Warning: Creating default object from empty value in /home/denhefdi/jenniescakesanddreams.com/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Jennie avslöjar sakerna som inte visades på tv. – Jennies Cakes & Dreams

Vilka var dina första intryck?

– Vi spelade in Det stora tårtslaget hösten 2017, på Siggesta gård, som ligger på Värmdö utanför Stockholm. Villkoret för att få vara med var att man kunde avvara tre veckor, om man gick hela vägen. Jag minns första dagen jag kom dit och checkade in. Jag trodde att vi skulle tillbringa den mesta tiden på herrgården, men det visade sig att vi skulle hålla till på andra sidan vägeni en stor lada som var både bostad och inspelningsstudio.

 

Hur trivdes du med dina konkurrenter?

– Vi deltagare bodde ihop och blev snabbt ett sammansvetsat gäng som hade väldigt roligt ihop, så det blev känslosamt när personer man fäst sig vid åkte ut.

 

Vad gjorde ni mellan tagningarna?

– Vi satt och pysslade, med lite sockerpasta! Mellan tagningarna satt vi mest och väntade och blev slussade runt till olika rum där vi fick vänta. Det var flera intervjuer varje dag och så kallade synkar. Men den mesta tiden stod vi och koncentrerade oss på våra tårtor.

 

Du såg väldigt bekväm ut framför kameran. Vad hade du för puls?

– Jag kände migfaktiskt oftast ganska lugn. Men det var mycket nytt hela tiden, så det gick ju aldrig lika smidigt som jag varvan vid från när jag bakar på jobbet eller hemma. Men alla hade lika mycket fjärilar i magen så vi kunde trösta och uppmuntra varandra. Och det tror jag var lite ovanligt och kanske inte kom fram riktigt i programmen, att vi hjälpte varandra framåt hela tiden.

 

Hur slitigt var det egentligen?

– Vissa dagar jobbade vi fram till klockan åtta på kvällen. Ett avsnitt kunde börja ena dagen och sluta nästa, vilket innebar att vi ofta höll på med två avsnitt parallellt.

 

Berätta om något galet off the record?

– Under inspelning var det alltid väldigt noga att det skulle vara tyst runt omkring oss, men så fort kamerorna stängdes av satte de på hög musik, så spänningen släppte hos alla och vi dansade och sjöng med medan vi arbetade! Det tror jag  sitter kvar som ett fint minne hos både inspelningspersonal och deltagare.

Vill du bli sponsor? Använd kontaktformuläret.