Warning: Creating default object from empty value in /home/denhefdi/jenniescakesanddreams.com/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Mina YouTube-favoriter! – Jennies Cakes & Dreams

YouTube är ju en fantastisk plattform för att sprida inspiration. Det är mycket därför jag har valt att starta en YouTube-kanal jag med. Jag har några egna favoriter som jag har inspirerats av.

På första plats har jag “Man About Cake”, där Josua John Russel från USA har en liten show såsom min. Han pratar mycket med sina kamera- och ljudkillar, gör oftast tårtor i flera våningar och många bröllopstårtor. Han har olika tryck på sina T-shirts för varje avsnitt med klyftiga texter om bakning och tårtort ex ”Cakeslayer”! Jag insåg att det inte finns något liknande på svenska så därför tänkte jag att jag kunde fylla det glappet.

På andra plats har jag “Cake it away”, med Yolanda Hadid från Canada. Hon gör oftast tårtor som liknar vardagliga saker såsom läppstift och pennor, och gör även mat i tårtform t ex en jättetaco! Hon arbetar mycket med tjock sockerpasta eller fondant, oftast i starka färger. Men hon är väldigt humoristisk och har även hon speciella T-shirts med klyftiga texter om bakning och tårtor. Hon har egna produkter för tårtbak som hon säljer, vilket jag också hoppas på att få en dag.

 

På tredje plats har jag ”CakeStepbyStep”, där det är en tjej som jag inte klurat ut namnet på som gör tårtor stegvis. Man får följa processen där hon gör kreativa tårtor, men man ser bara hennes händer och hon säger inget. Varje avsnitt går rätt så snabbt och det är lätt att titta på och se hur hon gör från grunden. När en tårta är klar börjar ett avsnitt till direkt och man blir kvar och vill se den också. Till slut har man suttit en lång stund och blivit matad med mycket idéer.

På senare tid har jag upptäckt “Sideserf studio”, där Nathalie Sideserf från USA gör fantastiska tårtor. Hon pratar lite med tittarna sedan ser man hennes händer när hon jobbar och hon har lagt på ljud till det där hon förklarar vad hon gör. Jag gillar hennes stil på tårtor mest för att det liknar min stil. Vi har samma smak på färgval och idéer och hon har fått mig att tänka ut flera idéer på uppbyggnaden av mina tårtor.

Vill du bli sponsor? Använd kontaktformuläret.